Location de voiture casablanca

CherylS Bayer Leverkusen tröja Cierra

Atletico Madrid tröja

3. John Obi Mikel: Endast en afrikansk spelare har presenterat mer för Chelsea än Mikel, som gjorde en mammut 372 utflykter mellan 2006 och 2017. Ingen annan från Schalke 04 tröja kontinenten har faktiskt någonsin varit i klubbarna längre. Kanske Han är verkligen sant för sin ungdom när han fascinerat världen vid FIFA World Youth Championship 2005, men Mikel var fortfarande en siffra på en framgångsrik Chelsea-sida och spelade sin roll i Champions League-framgången för 2012 och Europa Manchester City tröja League Triumph ett år senare. När han lämnade till Kina och Tianjin TEDA tidigare i år gick han ut som en två-time Premier League-mästare och en fyra-timmars FA Cup-vinnare … inte illa för en spelare som ibland skadades för hans underrated Bidrag.

2. Michael Essien överträffade en blandad start på livet i Chelsea när hans 24,4 miljoner dollar överföringsavgift tog upp några ögonbryn och hans överdrivna tackling provocerade motståndarnas fans, för att bli en bona fide stor på Stamford Bridge. Han var en två-time Premier League-mästare med Blues och lyfte också FA Cup fyra gånger så att han blev en av de mest dekorerade ghanierna i spelet. Hade inte varit för betydande stavar på sidan. Emellertid klarade Essien Champions League i 2012 – om än som en Bayern Munche tröja outnyttjad ersättare – och det var en passande ära för en sådan explosiv talang.

TJEErnest fotballdrakter StormywfU

NDLJeanne fotbollströjor AlvaroHol

JacobFlan fotbollströjor barn AliCoxenr

CarolineC fotballdrakter barn SuzanneSi

JulianneT Fodboldtrøjer RacheleBr

TSOEpifan Billige Fodboldtrøjer ScottyOsb