Location de voiture casablanca

Fran fotballdrakter 2018 NaomiBra

Liverpool drakt

Swansea har fullført signeringen av den italienske angriperen Alberto Paloschi fra Chievo. Den 26-årige har blitt signert for et ikke-avslørt gebyr, med forbehold om internasjonal godkjenning, om en tre-og-en-halv-årig avtale. Det antas at gebyret er rundt £ 8m.

Swansea Athletic Bilbao drakt annonserte Paloschis ankomst på deres offisielle nettside, og han blir klubbens første store underskrift av januaroverføringsvinduet.

Den tidligere italienske under-21-internasjonale vil knytte igjen opp med den nye Swansea-lederen, Francesco Guidolin, etter å ha spilt under sin landsmann på Parma.

Jeg er veldig glad for å være her, sa Paloschi. Jeg jobbet med Francesco i to årstider i Parma, og vi ble forfremmet.

Da jeg mottok et anrop fra min agent for å fortelle meg at Swansea var interessert, var det bra, men enda mer på grunn av sjefen. Det Athletic Bilbao drakt gjør en stor forskjell.

Jeg kjenner til klubbenes situasjon, og jeg er forventet, og jeg vet at forventningen er å score mål, og jeg har kommet hit for å gjøre det.

Paloschi begynte sin karriere med Milan, og gjorde sin senior debut i februar 2008 under Carlo Ancelotti og scoret 17 sekunder etter at han kom på benken.

Han flyttet til Parma og Genoa før han signerte til Chievo i august 2011, hvor han scoret 42 mål i 145 kamper, inkludert åtte i 21 Serie A-skudd denne sesongen.

Paloschi, som skal ha No9-t-skjorten på Liberty Stadium, la til: Det er en flott mulighet Everton drakt for meg fordi hver spiller vil spille i Premier League.

Jeg har alltid ønsket å oppleve å spille ombord, og det var min drøm å spille i denne ligaen.

Jeg så på Swansea da de spilte Napoli i Europa League for et par sesonger siden, og jeg vet om fotballstilen her. Klubben har gode fasiliteter, en fin stadion, og jeg har blitt fortalt at fansen er lidenskapelig.

RollandSm Fodboldtrøjer Broderick

TarenSpar billiga fotbollströjor BryceOLou

WinfredBu fußballtrikots kinder GracielaG

Rosemarie fotballdrakter ShariEudy

LaurindaR fotbollströjor PetraRbqx

DeniceSim fußballtrikots JerriRose