Location de voiture casablanca

Gretta nye fotballdrakter DianaCur

liverpool draktLazio drakt

Argentina-lederen Jorge Sampaoli fortalte Gonzalo Higuain at hans internasjonale karriere ikke var over på fredag, men det var en utfordring å plukke de riktige spillerne som komplement til kaptein Lionel Messi.

De to vinnere i verdensmesterskapet ble kvalifisert for neste års finale i forrige måned etter en steinete kampanje som ga frykt for at de kunne gå glipp av turneringen for første gang siden 1970.

Higuain var regelmessig på internasjonalt nivå i årevis, men ble droppet av tidligere Chile og Sevilla trener Sampaoli for Napoli drakt Argentina s viktigste siste fire kvalifiserende.

Men med ingen argentinsk spiller enn Messi som Athletic Bilbao drakt klarer å komme på scoringsjournalen i en konkurransedyktig kamp i år, er det en klamre for Higuain, som har scoret ni mål i 17 kamper for Juventus denne sesongen, for å komme tilbake.

Sampaoli sa at han hadde slått Juventus-anfalleren fordi vi oppdaget at hans tilstedeværelse ikke var ideell for ham eller landslaget, men han fortalte ham at døren fortsatt var åpen.

Vi må se ham nærmere i fremtiden, sa Sampaoli.

Sampaoli sa han trengte å støtte støtten til Barcelona, ​​Messi, for å være vennlig mot verdensmesterskapet.

Å finne måter å knytte sammen med Messi, skal være en avgjørende faktor for oss, sa Sampaoli. Vi bør ikke vente på ham alltid å gi det avgjørende øyeblikket.

Argentinas vennlige mot Russland vil være innledende kamp på Moskvas nyrenoverte Luzhniki stadion, spillestedet for åpningsspillet og finalen i VM.

Luzhniki ble opprinnelig åpnet i 1956 og var en av spillestedene for OL i Moskva i 1980. Det var vertskap for verdensmesterskapet i 2013 før de ble stengt for renovering for å forberede det til VM.

Argentina spiller Nigeria i den sørlige russiske byen Krasnodar, som Manchester City drakt ikke vil være vert for noen VM-kamper neste år, 14. november.

LeonardOn maglie calcio BrandiGhp

KoreyEmbr Fodboldtrøjer UlyssesKe

LillieSea fußballtrikots kinder EusebiaEd

PrincessS maglie calcio a poco prezzo AhmedSton

MalindaPa fotballdrakter DarinRodr

NidiaPfei fußballtrikots kinder CeliaRoya