Location de voiture casablanca

Eula nye fotballdrakter DeloresF

Chelsea drakt

Real Madrid holdt tritt med Barcelona på toppen av La Liga onsdag mens i den andre enden av bordet var Osasuna tilbake til toppflyget bare en sesong da deres nedrykning ble bekreftet.

Barcelona tok full nytte av å spille først og kastet seg ned ved å midlertidig åpne en trepoengsled på toppmøtet med en 7-1 Nou Camp-spalting av Osasuna, så det var opp til Real Madrid å svare – og sprette tilbake fra søndagens dramatisk hjem nederlag i el clásico inter milan drakt – i sen spark-off.

Det var ingen Cristiano Ronaldo, Gareth Bale eller Karim Benzema, men det var ikke noe problem for Zinedine Zidane-laget da de vant 6-2 på Deportivo La Coruña for å lukke gapet.

Den staude erstatningen Álvaro Morata viste seg igjen at han har mer evne enn en understudy ved å åpne målingen i løpet av et minutt, og James Rodríguez, som selv kjemper for første lagsmuligheter, gjorde det 2-0 før 15 minutter var oppe.

Pepe Mels Deportivo, som juventus drakt nå er trygt fra dråpen etter kampkamp, ​​ga Real Madrid mat til tanker med et Florin Andone-mål 10 minutter før pausen, men Lucas Vazquez gjenopprettede to-målsputen i halvtid.

Den colombianske angripende midtbanespilleren Rodríguez satte kravet på mer spilltid, eller kanskje et utslag fra Zidanes ryktede sommeroverføringsliste, med et sekund etter timepunktet, og Isco hadde en imponerende kreativ skjerm med et mål for seg selv 11 minutter senere.

Den tidligere Real Madrid B-strikkeren Joselu – på lån fra Stoke – trakk et nytt mål tilbake til Deportivo, men de besøkende hadde alltid en annen i dem, og den ære falt til Casemiro.

Tidligere Barcelona blåste Osasuna med fire mål på 10 andre halvt minutt. Luis Enrique hvilte flere av hans vanlige forretter, blant annet Luis Suárez, Andrés Iniesta og Jordi Alba – en forståelig bevegelse etter å ha slått i kampen mot Juventus og Real Madrid og før helgens derby på Espanyol.

Det så ut som om det ikke ville hende mye etter at Lionel Messi slo seg tidlig, og André Gomes økte ledelsen før halvtid.

Beslutningen kunne imidlertid vært kortspurt når Roberto Torres trakk et mål tilbake i begynnelsen av andre halvdel. Men Gomes og Messi fikk begge sine andre mål om kvelden på hver side av timen for å legge spillet arsenal drakt i seng og Paco Alcacer og Javier Mascherano, sistnevnte fra straffesparken, økte raskt glans til målvakten i 67 minutter på klokka. Alcacer ble den tredje spilleren til å score en dobbel med fire minutter igjen.

HildredHw maglie calcio poco prezzo MiloMenar

LeonidaVa fotballdrakter barn LandonZoo

VelvaDomi maglie calcio BookerBut

WillieLev maglie calcio TrishaGar

IlseShell fotbollströjor barn BlytheXuj

AimeeLins fotballdrakter barn DelilahNe